Overzicht tijden: Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2021 live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2021 live op tv
Voorlaatste grand prix van seizoen

Sport :

Op zondag 5 december is de Formule 1 GP van Saoedi-Arabië, de 21ste en voorlaatste race van het seizoen. Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland doen om 18.30 uur live verslag op tv. Vanaf vrijdag 3 december zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien bij Ziggo.

Dit is een van de vier races die dit jaar live wordt uitgezonden op RTL Duitsland. Bekijk hier op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Strijd
De spanning in de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton loopt steeds verder op. Na twee overwinningen van Hamilton in de vorige races is het verschil in de WK-stand nog maar acht punten in het voordeel van de Nederlander.

Tijdschema Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2021

Vrijdag 3 december

  • 14.30 uur: vrije training 1
  • 18.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 4 december

  • 15.00 uur: vrije training 3
  • 17.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 18.00 uur: kwalificatie

Zondag 5 december

  • 17.00 uur: voorbeschouwing race
  • 18.00 uur: race

Primeur
De Formule 1 is dit jaar voor het eerst in Saoedi-Arabië. Het circuit van Djedda is gloednieuw. Het is officieel een stratencircuit, maar in werkelijkheid is een groot deel onlangs aangelegd en geasfalteerd voor de race.

De Formule 1 GP van Saoedi-Arabië is zondag 5 december om 18.30 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 3 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien bij Ziggo. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV