Zondag start het nieuwe seizoen van Maestro, dit zijn de deelnemers

Zondag start het nieuwe seizoen van Maestro, dit zijn de deelnemers
Wie is de beste dirigent?

Kijktip :

Vanaf zondag 5 december kunnen liefhebbers van klassieke muziek hun hart weer ophalen op NPO 1, want dan gaat een nieuw seizoen van het populaire programma Maestro van start. Wie zijn de deelnemers die dit jaar de baton in handen krijgen?

Kandidaten
Er zijn ook dit jaar weer een zevental kandidaten die het aandurven om een groot orkest, die dit jaar volledig uit freelance muzikanten bestaat, te begeleiden. Dit jaar zijn het de volgende personen:

Simon Kleinsma
Bram Krikke

Presentator en YouTuber

Henk Spaan

Journalist en presentator

Plien van Bennekom

Actrice en cabaretière

Eva Cleven

Presentatrice en radio-dj

Pieter Jan Hagens

Presentator en journalist

Rosario Mussendijk

Sor, rapper en producer

Afvalrace
Gedurende de muzikale afvalrace zal de jury op zoek gaan naar de beste dirigent uit het bovenstaande rijtje BN'ers. In de laatste editie van het programma, die van 2019, won Lucas Hamming in de finale verrassend van grote favoriet Monic Hendrickx en Tatum Dagelet.

Het nieuwe seizoen van Maestro is vanaf 5 december elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maestro terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag start het nieuwe seizoen van Maestro, dit zijn de deelnemers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV