Nieuwe seizoen Argos Medialogica vanaf zondag te zien op NPO 2

Nieuwe seizoen Argos Medialogica vanaf zondag te zien op NPO 2
De Chinese genocide in beeld

Kijktip :

Vanavond start een nieuwe reeks van Argos Medialogica, waarin het verschil tussen beeld en werkelijkheid wordt onderzocht. Het programma is vanaf 5 december elke zondag rond 22.10 uur te zien op NPO 2.

Medialogica gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Invloed
Media dienen als gids om greep te krijgen op de werkelijkheid. Maar in hoeverre zijn ze een betrouwbare gids? Hoe komt de publieke opinie tot stand? En welke invloed heeft deze op het handelen van bestuurders, journalisten en burgers? Dat probeert Medialogica in kaart te leggen.

De tekst gaat verder onder deze video's

China
Argos laat deze week zien hoe de Chinese regering onze beeldvorming rond de Oeigoeren, de islamitische minderheid, probeert te beïnvloeden en hoe de lange arm van China reikt tot in Nederland. Medialogica onderzoekt hoe de Chinese regering dit verhaal aan de wereld probeert te verkopen, gebruikmakend van sociale media en vloggers.

Argos Medialogica is op 5 december elke zondag om 22.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Medialogica terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Argos Medialogica vanaf zondag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV