Donderdag in Op1: Frits Sissing over het nieuwe seizoen van Maestro

Donderdag in Op1: Frits Sissing over het nieuwe seizoen van Maestro
Dit zijn de gasten van donderdag 2 december

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 2 december

  • Presentator Frits Sissing geeft zondagavond het startschot van alweer het zesde seizoen van Maestro! Weten de kandidaten deze editie het orkest onder controle te houden of kan het geluid van de tv toch beter uit? Onder meer actrice Plien van Bennekom en journalist Pieter Jan Hagens gaan de uitdaging aan om het orkest tot muzikale hoogstandjes te begeleiden. Vanavond bij Op1 blikken ze alvast vooruit op een nieuw seizoen klassieke hoogte- en dieptepunten.

  • Ali Niknam wordt binnenkort veertig jaar en die gelegenheid kan hij met een gerust hart vieren. Hij heeft drie bedrijven opgericht die allemaal een waarde hebben van meer dan een miljard euro. Wat is het geheim van de succesvolle ondernemer en heeft hij tips? Vanavond bij Op1 vertelt hij hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen en welke ambities hij na zijn veertigste nog waar wil maken.

  • De Duitse regering wil vanaf februari een vaccinatieplicht invoeren. Ook België gaat de coronateugels weer verder aantrekken door nieuwe maatregelen in te voeren, maar over een vaccinatieplicht is daar nog niet besloten. De Vlaamse viroloog Marc van Ranst ziet zo’n vaccinatieplicht niet zitten, maar als het aan strafrechtadvocaat Gerard Spong ligt volgen we in Nederland de Duitse koers. Vanavond bij Op1 bespreken ze de voors en tegens van een vaccinatieplicht en bespreekt Van Ranst de laatste ontwikkelingen rondom de omikronvariant.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV