Vanavond op tv: WB schaatsen Salt Lake City en Bed & Breakfast

Vanavond op tv: WB schaatsen Salt Lake City en Bed & Breakfast
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 december

Kijktip :

Schaatsfans komen dit weekend goed aan hun trekken dankzij het WB schaatsen Salt Lake City, waar de NOS live verslag van doet. In een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast worden Noord-Brabant en Limburg bezocht en de dramafilm Green Book is te zien op Net5. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 3 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Langs de Maas: bronwater uit de Ardennen

NPO 2
19:59 uur

Vorige week vrijdag begon acteur Huub Stapel aan zijn reis langs de Maas in het gelijknamige programma. In de tweede aflevering van Langs de Maas is hij nog altijd in Frankrijk.

Geschiedenis
De Maas is een invloedrijke rivier waar Nederland, België en Frankrijk hun vorm aan te danken hebben. Maar waar was de Maas allemaal getuige van? Welke geschiedenis sleurt de rivier met zich mee? Huub Stapel vertelt ons de historische en verbazingwekkende verhalen over de Maas.

Live: WB schaatsen Salt Lake City

NPO 3
20:25 uur

Live verslag van de eerste avond van de wereldbeker schaatsen in Salt Lake City. De NOS doet dit weekend drie volle avonden live verslag op NPO 3. Het verslag is ook te zien via de Gids.tv-livestream.

Programma
Programma van deze eerste avond:

  • 20:30 uur: 1e 500m vrouwen
  • 20:58 uur: 1e 500m mannen
  • 21:37 uur: 3000m vrouwen
  • 22:35 uur: 5000m mannen

Bekijk het volledige tijdschema van het schaatsen in Salt Lake City.

Dramafilm: Green Book

NET 5
20:30 uur

Green Book speelt zich af in 1962 in Amerika en vertelt het waargebeurde verhaal van Tony Lip, een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter in de arbeidersklasse die een baan aanneemt als chauffeur voor dr. Don Shirley, een hoogopgeleide Afro-Amerikaanse klassieke pianist.

Nieuw: The Watch

BBC First
20:30 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe misdaadserie The Watch te zien op BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertiteling. Elke week is er om 20:30 uur een dubbele aflevering te zien.

Bed & Breakfast: Brabant en Limburg

NPO 1
20:34 uur

Vanavond is om 20:35 uur weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Drie duo's gaan bij elkaar op bezoek in Noord-Brabant en Limburg en beoordelen de B&B's. Hoeveel geld hebben ze over voor hun overnachting?

Filmklassieker: Wall Street

Canvas
21:16 uur

Je kunt van de activistische regisseur Oliver Stone vinden wat je wil, maar feit blijft dat hij - vooral van 1986 tot 1995 - een aantal fantastische films heeft gemaakt. Eén daarvan is het schrijnende filmdrama Wall Street. Deze jaren tachtig-klassieker is vrijdag te zien op Canvas.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV