Nieuwe seizoen Droomhuis Gezocht vanaf maandag (6 december) op NPO 1

Nieuwe seizoen Droomhuis Gezocht vanaf maandag (6 december) op NPO 1
Sybrand Niessen wordt vervangen door Dionne Stax en Carrie ten Napel

Kijktip :

Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen. De eerste aflevering is echter de allerlaatste van presentator Sybrand Niessen: hij wordt vervangen door Dionne Stax en Carrie ten Napel. Vanaf maandag 6 december is het programma wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Droomhuis Gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wat als?
Jaarlijks krijgt de redactie van Droomhuis Gezocht één veelgestelde vraag: welke dromers kopen uiteindelijk ook een huis? Wat is er gebeurd toen Sybrand en zijn cameraploeg vertrokken waren? Dat is te zien in de eerste (speciale) aflevering.

De tekst gaat verder onder deze video's

Zweden
Sybrand gaat onder andere terug naar Olaf en Marinca; ondernemers met drie horecazaken, die met de kinderen naar Zweden wilden emigreren. Ook gaat hij op visite bij Marc en Wilma in Italië. In het prachtige Ligurië zochten zij een vrijstaand vakantiehuis met een mooi uitzicht.

Droomhuis Gezocht is op maandag 6 december elke maandag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis Gezocht terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Droomhuis Gezocht vanaf maandag (6 december) op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV