Vrijdag in Op1: Jan Lammers en Tim Coronel over de ontknoping in Formule 1

Vrijdag in Op1: Jan Lammers en Tim Coronel over de ontknoping in Formule 1
Dit zijn de gasten van vrijdag 3 december

Kijktip :

Vrijdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma, dit duo presenteert vanavond de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vrijdag 3 december aanschuiven bij Op1.

Lees verder onder de video's

De gasten in Op1 van vrijdag 3 december

  • Met nog twee races te gaan en slechts acht punten verschil tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen is de ontknoping van het Formule 1-seizoen spannender dan ooit. In een ideaal scenario zou Verstappen zelfs komende zondag de titel al kunnen binnenslepen. Coureurs Jan Lammers en Tim Coronel weten alles over de rivaliteit tussen de twee racers pur sang en kunnen niet wachten op de ontknoping van het spannendste seizoen in tijden.

  • Testen bij lichte klachten hoeft vanaf vandaag niet meer bij de GGD. Is dat wel verstandig met de oprukkende omikronvariant die drie keer besmettelijker lijkt te zijn? En wat als je géen klachten hebt, werkt de test dan net zo goed? Vanavond bij Op1 bespreken we het met arts-microbioloog en OMT-lid Jan Kluytmans. Volgens hem moet er naast testen een deltaplan komen voor de lange termijn nu het virus een blijvertje lijkt.

  • Een hele rits aan bedrijven is gestopt met hun samenwerkingen met de familie Meiland. Nadat Erica Meiland in haar boek stelde dat de islam ‘heel veel ellende brengt’ en vrouwen in boerka met pinguïns vergelijkt, wisten bedrijven niet hoe snel ze afstand van de familie moesten nemen. Merkstrateeg Nadine Ridder begrijpt deze firma’s wel, terwijl televisiecolumnist Angela de Jong vindt dat onze vrijheid van meningsuiting onder druk staat.

Presentatie
De uitzending van vrijdag 3 december van Op1 wordt gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Jan Lammers en Tim Coronel over de ontknoping in Formule 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV