Recensie: Single all the Way is romantische Kerst-komedie zonder piek

Recensie: Single all the Way is romantische Kerst-komedie zonder piek
Met Ugly Betty-ster Michael Urie

Film :

Vanaf 2 december is de film Single All The Way te zien op Netflix. Een splinternieuwe romantische komedie met de regenboogvlag in kerstversiering. Groots genieten of is de feelgood en humor ver te zoeken? Lees hier de filmrecensie van Single all the Way.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

James of Nick?
De eeuwige vrijgezel zijn tijdens de feestdagen: Peter heeft daar geen zin meer in. Als hij zijn vriend Nick inschakelt om te fungeren als vriend tijdens de feestdagen, valt het plan compleet in het water als zijn moeder zich ermee bemoeit. Zij wil haar zoon namelijk koppelen aan een de woestaantrekkelijke fitnesstrainer, James.

Acteur Philemon Chambers en Michael Urie in de film 'Single All The Way'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Alleen zijn met de Kerstdagen wil niemand, zo ook niet acteur Michael Urie, die de hysterische, gemene en valse assistent Marc St. James in de erg leuke hitserie Ugly Betty speelde. In deze film zijn die valse en gemene randen er vanaf, maar doet hij eigenlijk nog steeds hetzelfde. De over-de-top actrice Jennifer Coolidge (bekend van de American Pie-films als de moeder van Stifler) doet er ook nu weer een schep bovenop, maar de tweede acteurs weten de film niet te redden. Een vrij brave en zeer voorspelbare romantische komedie die nooit memorabel wordt: Twee sterren.

Cast
Naast Michael Urie (Modern Family) en Philemon Chambers (Of Hearts and Castles) zijn ook Luke Macfarlane (Brothers & Sisters), Kathy Najimy (Sister Act), Jennifer Coolidge (Promising Young Woman) en Jennifer Robertson (Crawlspace).

Vanaf 2 december 2021 is de film Single All The Way te zien op Netflix. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 99 minuten. IMDb-score: 6,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Single all the Way is romantische Kerst-komedie zonder piek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV