Vanavond op tv: Queen-film Bohemian Rhapsody, Gerri Eickhof in Sterren op het Doek

Vanavond op tv: Queen-film Bohemian Rhapsody, Gerri Eickhof in Sterren op het Doek
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 december

Kijktip :

De eerste dag van het Sinterklaasweekend heeft een bomvolle tv-avond met voor elk wat wils. Op de Vlaamse zender Eén kan je genieten van de muziekfilm Bohemian Rhapsody, over het leven van Freddie Mercury. En verder: natuurlijk een nieuwe Sterren op het Doek, dit keer met Gerri Eickhof. En sport: de Wereldbeker Schaatsen in Salt Lake City. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: WB schaatsen Salt Lake City

NPO 3
20:22 uur

Tussen 20:25 en 00:00 uur live verslag van de tweede avond van de wereldbeker schaatsen in Salt Lake City. De NOS doet dit weekend drie volle avonden live verslag op NPO 3. Het verslag is ook te zien via de Gids.tv-livestream.

Programma
Programma van deze avond:

  • 20:00 uur: 2e 500m vrouwen
  • 21:07 uur: 1500m mannen
  • 21:56 uur: 1000m vrouwen
  • 22:40 uur: massastart mannen
  • 23:04 uur: ploegenachtervolging vrouwen

Bekijk het volledige tijdschema van het schaatsen in Salt Lake City


Sterren op het doek: Gerri Eickhof

NPO 2
20:38 uur

Vanavond is NOS Journaal-verslaggever Gerri Eickhof te gast in Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Hij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars. Gerri Eickhof is misschien wel de bekendste verslaggever van Nederland. Al meer dan veertig jaar brengt hij het nieuws in miljoenen huiskamers. In Amsterdam vertelt hij aan presentator Özcan Akyol hoe hij gevormd is door zijn lastige jeugd in Amsterdam-Noord. Ook komt zijn bijzondere relatie met zijn wasmachine voorbij, een liefde die hij blijkt te delen met kunstenaar Nanne. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de uitdaging om Gerri Eickhof te vereeuwigen op het doek. Gerri mag uiteindelijk zelf een schilderij kiezen voor thuis.


Muziekfilm: Bohemian Rhapsody

Eén
21:25 uur

Biografisch muzikaal drama van Bryan Singer en Dexter Fletcher


Terug: De Top 4000 Muziekquiz

SBS 6
21:45 uur

December is aangebroken, de maand waarin traditioneel veel aller tijden-lijsten op de radio te horen zijn. Zo ook de Top 4000 van Radio 10. SBS6 deelt in de muziekvreugde, want vanaf vanavond is De Top 4000 Muziekquiz weer wekelijks rond 21:45 uur te zien op tv. Onder leiding van radio-dj Gerard Ekdom spelen twee duo's van BN'ers een bordspel dat helemaal in het teken staat van de grootste muzieklijst aller tijden: de Top 4000 van Radio 10. Aan de hand van legendarische hits voelt Gerard ze aan de tand. Wat weten de duo's bijvoorbeeld van André Hazes, Beyoncé en Queen? Herkennen ze de hits die versneld op een draaiorgel worden afgespeeld? Zijn ze in staat om de tekst van een liedje af te maken nadat de muziek is gestopt? Herkennen ze Engelse songteksten die naar het Nederlands vertaald zijn? Welk duo gaat als eerste over de finish en wint De Top 4000 Muziekquiz?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Queen-film Bohemian Rhapsody, Gerri Eickhof in Sterren op het Doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV