Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 15e speelronde

Sport :

Op zondag 5 december spelen Feyenoord en Fortuna Sittard in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Fortuna Sittard

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot maakt een uitstekende indruk en staat na de inhaalwedstrijd weer tweede in de Eredivisie op één punt van koploper Ajax. Thuis tegen Fortuna wordt nauwelijk verloren: in december 2018 gebeurde dat voor het laatste.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - Fortuna Sittard is zondag 5 december om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Fortuna Sittard live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV