Deze films komen in december 2021 in de Nederlandse bioscopen

Deze films komen in december 2021 in de Nederlandse bioscopen
Met Steven Spielberg's West Side Story

Film :

Welke films draaien er in december 2021 in de Nederlandse bioscopen? Na de aangescherpte coronamaatregelen gaat er weer een tornado door de bioscoopreleases en is niets zeker. Houd dus rekening met last minute wijzigingen. Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste releases met onder andere de waanzinnige remake West Side Story van Steven Spielberg.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2021.

Captain Nova (1 december)

Bioscoop

Het is het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova (35) de opdracht krijgt terug te reizen naar het jaar 2020 om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Deze jeugdfilm gaat over Deze productie Captain Nova was de grote winnaar van het Cinekid festival in 2021 met onder andere rollen voor Anniek Pheifer en Pierre Bokma. Lees hier waar je de film Captain Nova kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Captain Nova.

The Hand of God (2 december)

Bioscoop en Netflix (vanaf 15 december)

De Italiaanse regisseur Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza en The Young Pope) staat bekend om zijn beeldschone films over zijn thuisland. In The Hand of God staat een jonge tiener centraal, wiens leven voor altijd verandert wanneer de beroemde voetballegende Diego Maradona een bezoek brengt aan zijn stad. Lees hier waar je de film The Hand of God kunt streamen.

Don’t Look Up (9 december)

Bioscoop en Netflix (vanaf 24 december)

Het verhaal gaat over twee wetenschappers, gespeeld door Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence, die een grote komeet ontdekken en vrezen dat de aarde wordt vernietigd. Ze trekken aan de bel, maar niemand wil naar hen luisteren. Dit paradepaard voor Netflix met ultieme sterrencast is eerst te zien in de Nederlandse bioscopen. Lees hier waar je de film Don’t Look Up kunt streamen.

West Side Story (9 december)

Bioscoop

De legendarische en wereldberoemde musical krijgt een make-over van Steven Spielberg, die het klassieke verhaal net even een andere kleur geeft. In het New York van 1957 ontstaat een verboden liefde tussen Maria (Rachel Zegler) en Tony (Ansel Elgort). Hun relatie heeft grote gevolgen en leidt tot een grimmige strijd tussen twee straatbendes. Een enorme aanrader en een gang naar de bioscoop meer dan waard! Lees hier waar je de film West Side Story kunt kijken.

Silverstar (2021)

Bioscoop (16 december)

In het vervolg op de jeugdfilm Whitestar draait alles om het prachtige paard Silverstar. Na een gevaarlijke stalbrand vlucht het jonge paard het bos in en daar wordt Silverstar gevonden door de 16-jarige Esmee (Wendy Ruijfrok). De twee hebben direct een klik, maar dat vind niet iedereen even leuk. Met natuurlijk Britt Dekker en ook Juvat Westendorp in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Silverstar kunt kijken.

Spider-Man: No Way Home (16 december)

Bioscoop

Het verhaal van Spider-Man gaat verder! Hij is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. Met onder andere Tom Holland, Benedict Cumberbatch en Zendaya in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Spider-Man: No Way Home kunt kijken.

Clifford The Big Red Dog (22 december)

Bioscoop

De jonge Emily (Darby Camp) krijgt een kleine, rode puppy genaamd Clifford en omdat ze zoveel van hem houdt, groeit hij wel drie meter lang. Samen met haar oom Casey (Jack Whitehall) probeert ze te voorkomen dat de gigantische pup in de problemen komt. Het kinderboek diende als inspiratie voor deze gelijknamige jeugdfilm, en gaat misschien wel een hit worden in de bios. Bekijk hier waar je de film Clifford The Big Red Dog kunt kijken.

The Matrix Resurrections (23 december)

Bioscoop

The Matrix is terug! Deze films waren één van de meest invloedrijke sciencefictionfilms ooit en na de trilogie leek het verhaal van Neo (Keanu Reeves) afgelopen te zijn. Maar niets is minder waar. In het vierde deel keert Neo terug voor een explosief avontuur. Hij heeft vreemde dromen over zijn verleden en wil hier meer over te weten komen, dan wordt hij benaderd door een mysterieuze man, die hem de duistere waarheid vertelt over de wereld. Lees hier waar je de film The Matrix Resurrections kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht van films die nu in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV