Gratis film in Pathé Adventskalender: bekijk Words on Bathroom Walls gratis

Gratis film in Pathé Adventskalender: bekijk Words on Bathroom Walls gratis
Met Charlie Plummer en Taylor Russell

Kijktip :

Het is weer december, en dat betekent dat de adventskalenders je weer om de oren vliegen. Ook Pathé is aan zo'n kalender begonnen. Dit jaar zitten er een aantal gratis films tussen die te bekijken zijn op Pathé Thuis. Op dinsdag 7 december is dat de film Words on Bathroom Walls.

Gratis
Om de film gratis te kunnen kijken, is het enige dat je hoeft te doen het vakje van 7 december open te klikken op de website van Pathé. Je kunt de film dan via Pathé Thuis een dag gratis huren!

Acteur Charlie Plummer, Molly Parker en Walton Goggins in de film 'Words on Bathroom Walls'

Het verhaal
Words on Bathroom Walls gaat over tiener Adam. Op de middelbare school heeft hij last van hevige paranoïde schizofrenie. Gelukkig belooft een experimenteel medicijn een einde te maken aan zijn bizarre hallucinaties, zodat hij zijn ziekte kan verbergen voor zijn leeftijdsgenoten en vooral voor Maya, een mooi en intelligent meisje waar hij verliefd op werd op zijn nieuwe school. Deze nieuwe romantische dramafilm wordt beoordeeld met een prima 7,2 op IMDb en bevat een uitstekende soundtrack van The Chainsmokers. Zeker een aanrader en een dag voor niets op Pathé Thuis! Mis het niet!

Lees hier waar je de film Words on Bathroom Walls kunt kijken. Houd Gids.tv in de gaten voor alle adventsacties van Pathé Thuis.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gratis film in Pathé Adventskalender: bekijk Words on Bathroom Walls gratis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV