Deze 3 films steamen we massaal op Netflix tijdens het Sinterklaas-weekend

Deze 3 films steamen we massaal op Netflix tijdens het Sinterklaas-weekend
Met Brooke Shields in Kerstsfeer en een ijzersterke western

Kijktip :

Welke films doen het op dit moment goed op de streamingdienst Netflix? Gids.tv heeft een overzicht gemaakt, waarin de 56-jarige Blue Lagoon-ster Brooke Shields in de film A Castle for Christmas verrassend de top 3 bestormd.

Lees hier welke films en series je nieuw op Netflix kunt kijken in december 2021.

3. A Castle for Christmas (2021)

IMDb ★ 5,5

Acteur Cary Elwes en Brooke Shields in de film 'A Castle for Christmas'
Een Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil een groot kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar (Cary Elwes) wil het niet aan een buitenlander verkopen. Op zoek naar een compromis botsen de twee stevig tegen elkaar en vinden uiteindelijk meer dan ze verwachten. Lees hier waar je de film A Castle for Christmas kunt streamen.

2. Single all the Way (2021)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,4

Philemon Chambers en Michael Urie in de film 'Single all the Way'
Zeer wanhopig om het oordeel van zijn familie te vermijden, vraagt Peter (Michael Urie) zijn beste vriend (Philemon Chambers) om zijn nep-vriendje te zijn voor de Kerstdagen. Maar wanneer Peters moeder (Kathy Najimy) hem preventief op een blind-date zet, loopt alles toch net even anders. Lees hier waar je de film Single all the Way kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Single All The Way.

1. The Power of the Dog (2021)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,6

Acteur Benedict Cumberbatch en Jesse Plemons in de film 'The Power of the Dog'
De film speelt zich af in de jaren twintig van de vorige eeuw en gaat over een stel rijke Montana broers, Phil en George Burbank. Phil is slim en wreed, terwijl George kieskeurig en zachtaardig is. Samen zijn ze eigenaar van de grootste ranch in hun Montana-vallei. Western en Drama met misschien wel de meest verrassende rol van de topacteur Benedict Cumberbatch in jaren. Lees hier waar je de film The Power of the Dog kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Power of the Dog.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze 3 films steamen we massaal op Netflix tijdens het Sinterklaas-weekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV