Vanavond op tv: Start Maestro, Linda's Wintermaand en De Verraders

Vanavond op tv: Start Maestro, Linda's Wintermaand en De Verraders
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 december

Kijktip :

Ook deze zondag zal in het teken staan van sport: naast voetbal is er deze zondag ook Formule 1 en schaatsen te zien. Voor de niet-sportkijkers is de start van zowel Linda's Wintermaand, Maestro als de Videoland-editie van De Verraders te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Formule 1 GP van Saoedi-Arabië

RTL
18:30 uur

Vanaf 17.15 uur de voorbeschouwing en om 18.30 uur live verslag van de Formule 1 GP van Saoedi-Arabië in Djedda op Ziggo Sport en RTL Duitsland. Dit is een van de weinige races die dit jaar gratis wordt uitgezonden op het in vrijwel heel Nederland vrij te ontvangen RTL. Bekijk ook het tijdschema van de Formule 1 GP van Saoedi-Arabië 2021.

Bekijk hier op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te zien is.


Terug: Linda's Wintermaand

SBS 6
20:20 uur

Linda de Mol is terug met een nieuw seizoen van Linda's Wintermaand, waarin ze elke zondag een gesprek met twee BN'ers aanknoopt. Deze week zijn dat Nikkie de Jager en André van Duin.


Terug: Maestro

NPO 1
20:24 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van het dirigeerprogramma Maestro, waarin een nieuwe groep BN'ers het tegen elkaar opneemt. Lees hier ook wie de deelnemers zijn.


Live: WB schaatsen Salt Lake City

NPO 3
20:24 uur

Tussen 20:25 en 00:00 uur live verslag van de derde en laatste avond van de wereldbeker schaatsen in Salt Lake City. De NOS doet dit weekend drie volle avonden live verslag op NPO 3. Bekijk het volledige tijdschema van het schaatsen in Salt Lake City


Nieuw: De Verraders (première Videoland-editie)

RTL 4
21:30 uur

Na het succes van De Verraders komt er dit najaar een Videoland-editie. Alleen de eerste aflevering is vanavond ook op televisie te zien. Direct na afloop staat ook aflevering twee al op Videoland.


NPO 1
21:35 uur

Ook deze Sinterklaas is Paul de Leeuw op televisie met het Sint-programma Sint en de Leeuw. Dit keer gaat het om een speciale editie van Busje komt zo!


Terug: Klein maar Fijn

SBS 6
22:00 uur

In een nieuw seizoen van Klein maar Fijn strijden acht nieuwe miniatuurbouwers tegen elkaar in allerlei miniatuuruitdagingen. In de eerste aflevering staat een grote kennismakingsopdracht op het programma. Die opdracht staat in het teken van 70 jaar tv in Nederland.


Terug: Argos Medialogica

NPO 2
22:09 uur

Vanavond start een nieuwe reeks van Argos Medialogica, waarin het verschil tussen beeld en werkelijkheid wordt onderzocht. Media dienen als gids om greep te krijgen op de werkelijkheid. Maar in hoeverre zijn ze een betrouwbare gids? Hoe komt de publieke opinie tot stand? En welke invloed heeft deze op het handelen van bestuurders, journalisten en burgers? Dat probeert Medialogica in kaart te brengen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start Maestro, Linda's Wintermaand en De Verraders of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV