Start tweedelige documentaire Rob de Nijs - Voor het laatst maandag op België Eén

Start tweedelige documentaire Rob de Nijs - Voor het laatst maandag op België Eén
Carrière van rasartiest die gedwongen stopte

Kijktip :

Op maandag 6 en 13 december is de tweedelige documentairespecial Rob de Nijs - voor het Laatst te zien. De carrière van rasartiest Rob de Nijs en het bijzondere einde wordt in beeld gebracht. Biede afleveringen zijn om 21.45 uur te zien op België Eén.

Rob de Nijs - Voor het laatst gemist? Kijk de hele documentaireserie terug via Gids.tv.

Gedwongen vaarwel
Liedjes als 'Het werd zomer', 'Zondag' en 'Banger hart' zitten in het collectieve geheugen. Zijn afscheidsconcert werd het een gedwongen vaarwel, want enkele jaren geleden werd bij de zanger de ziekte van Parkinson vastgesteld.

De tekst gaat verder onder deze video's

Portret
Documentairemaker Eric Goens schetst in deze tweedelige documentaire een intiem portret van Rob de Nijs, die er samen met zijn geliefden en muzikanten alles aan doet om zijn fans nog één keer te betoveren. Een verhaal over een opwindend leven in de muziek, waardig afscheid nemen en de schoonheid van kwetsbaarheid.

Rob de Nijs - Voor het laatst is op maandag 6 en 13 december om 21.45 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Start tweedelige documentaire Rob de Nijs - Voor het laatst maandag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV