Vanavond op tv: documentaires over prinses Amalia en Rob de Nijs, nieuw seizoen Droomhuis gezocht

Vanavond op tv: documentaires over prinses Amalia en Rob de Nijs, nieuw seizoen Droomhuis gezocht
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 december

Kijktip :

Vanavond twee documentaires over mensen op hele verschillende punten in hun leven. Prinses Amalia wordt morgen achttien jaar, terwijl Rob de Nijs na een lange muziekcarrière afzwaait. Verder onder meer een nieuw seizoen van Droomhuis gezocht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 6 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Chicago Med: start seizoen 5

FOX
20:05 uur

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Med opnieuw te zien op FOX. Chicago Med toont een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad. Kijk mee met de moedige artsen die het bij elkaar houden. In deze eerste aflevering van dit seizoen worden Will en Natalie geconfronteerd met de nasleep van een vreselijk auto-ongeluk en moeten vechten voor hun leven.


Docu: Legale wiet

NPO 2
20:25 uur

De documentaire Legale wiet van Frans Bromet volgt kwekers die willen deelnemen aan het wietexperiment van de overheid waarbij ondernemers legaal cannabis kunnen gaan kweken. Het experiment startte in 2019. Onder aspirant-kwekers die zich aanmelden voor het experiment vindt een strenge selectie plaats, de ondernemers mogen bijvoorbeeld geen strafblad hebben. Frans Bromet - zelf geen gebruiker, hoopt dat het experiment zal slagen.


Docu: Prinses Amalia, tiener op weg naar de troon

NET 5
20:30 uur

Deze Net5-documentaire geeft een exclusieve inkijk in het leven van Amalia, de toekomstige koningin, een dag voor haar achttiende verjaardag. De special laat openhartige gesprekken zien met personen die Amalia van dichtbij hebben meegemaakt. Zo komt oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema aan het woord over zijn ervaringen met het koninklijk gezin.


Terug: Droomhuis Gezocht

NPO 1
20:35 uur

Droomhuis Gezocht is terug met een nieuw seizoen, elke maandag rond 20:30 uur op NPO 1. De eerste aflevering is de laatste die door Sybrand Niessen wordt gepresenteerd. Hij zoekt hierin uit hoe het met eerdere dromers gaat. Jaarlijks krijgt de redactie van Droomhuis Gezocht één veelgestelde vraag: welke dromers kopen uiteindelijk ook een huis? Wat is er gebeurd toen Sybrand en zijn cameraploeg vertrokken waren? Dat is te zien in deze speciale aflevering.


Avonturenfilm: Cast Away

Spike
20:35 uur

Vanavond zendt Spike de prachtige avonturenfilm Cast Away uit, met een zeer indrukwekkende en voor een Oscar genomineerde hoofdrol van Tom Hanks. Als er iemand is die weet hoe je een pakketje ergens op tijd moet krijgen, is het FedEx specialist Chuck Noland. Aan zijn zorgvuldig geplande leven komt een abrupt einde, als hij na een vliegtuigongeluk aanspoelt op een onbewoond eiland.


Docu: Rob de Nijs - Voor het laatst

Eén
21:40 uur

De tweedelige documentaire Voor het laatst over zanger Rob de Nijs is deze en volgende week maandag te zien op België Eén. De carrière van deze rasartiest omvat maar liefst 60 jaar. Liedjes als Het werd zomer, Zondag of Banger hart zitten in het collectieve geheugen. Zijn afscheidsconcert werd het een gedwongen vaarwel, want enkele jaren geleden werd bij de zanger de ziekte van Parkinson vastgesteld.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: documentaires over prinses Amalia en Rob de Nijs, nieuw seizoen Droomhuis gezocht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV