Nieuw seizoen Het Roer Om begint zaterdag 15 januari op SBS6

Nieuw seizoen Het Roer Om begint zaterdag 15 januari op SBS6
Programma is snel terug na succesvolle eerste reeks

Kijktip :

Het succes van het eerste seizoen van Het Roer Om heeft ervoor gezorgd dat we niet langen hoeven te wachten op een tweede reeks. Vanaf zaterdag 15 januari kunnen we wekelijks genieten van de buitenlandse avonturen van Nederlanders die hebben besloten te emigreren.

Het Roer Om gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Afrika
Dit seizoen leren we weer een aantal Nederlanders kennen die het avontuur van hun leven aangaan. Zo verruilen de Twentse Miranda en Robert hun Nederlandse snackbar voor een restaurant in het Afrikaanse Gambia, en Denise en Kasper besluiten zonder bezichtiging een alpacaboerderij te kopen in het heetste deel van Spanje: Andalusië.

Oud hotel
Verder zien we hoe Sonja en Patrick besluiten een oud hotel in de Franse Dordogne om te toveren tot een luxe vijfsterrenresort. Al deze avonturen gaan natuurlijk gepaard met de nodige problemen, van moeite met de taal in het land van bestemming tot de ene na de andere aanneemer die afhaakt. Lukt het deze gezinnen om hun droom werkelijkheid te laten worden?

Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf zaterdag 15 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het Roer Om begint zaterdag 15 januari op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV