Ajax - Sporting Portugal live op tv (Champions League)

Ajax - Sporting Portugal live op tv (Champions League)
Blijven Amsterdammers ongeslagen in Europa?

Sport :

Wordt het zes uit zes? Dinsdag 7 december speelt Ajax de laatste groepswedstrijd van deze Champions League tegen Sporting Portugal. De Amsterdammers hopen op de zesde zege in de poulefase. Het duel begint om 21.00 uur en is live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Sporting CP

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Achtste finales
Er staat weinig op het spel, want zowel Ajax als Sporting Portugal is al zeker van de achtste finale. Ajax staat na vijf overwinningen bovenaan met vijftien punten, Sporting is de nummer twee met negen punten uit vijf wedstrijden. Op basis van onderling resultaat kan Sporting niet meer ingehaald worden door de nummer drie, Borussia Dortmund.

Bekijk ook het speelschema van Ajax in de Champions League.

Heenwedstrijd
Het eerste duel tussen Ajax en Sporting vormde de spectaculaire opening van de ijzersterke groepsfase van de Amsterdammers. Op bezoek in de Portugese hoofdstad Lissabon werd met maar liefst 1-5 gewonnen. Spits Sébastien Haller was de grote man met vier treffers. De andere Ajax-goal werd gemaakt door Steven Berghuis.

De wedstrijd Ajax - Sporting Portugal is dinsdag 7 december om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Sporting Portugal live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV