Nieuwe dramaserie Zina vanaf dinsdag 7 december te zien op NPO 3

Nieuwe dramaserie Zina vanaf dinsdag 7 december te zien op NPO 3
Meeleven met vijf Marokkaans-Nederlandse vriendinnen

Kijktip :

Vanaf dinsdag 7 december is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie Zina te zien op NPO 3. In deze serie volgen we vijf vriendinnen, die een ontstuitbare drang hebben om te worden wie ze willen zijn. Hun verhaal speelt zich af tussen de Marokkaanse cultuur en de Nederlandse polderrealiteit.

Zina aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Trouwen
De serie gaat over Amal en haar vriendinnen Lamya, Nisrine, Sofia en zus Samira. Amal is een Marokkaans-Nederlandse vrouw die haar leven helemaal op de rit heeft. Naast een baan en een huis staat ze zelfs op het punt te trouwen met Younes, een type-ideale schoonzoon. Maar dan krijgt ze koudwatervrees: Amal begint te twijfelen aan alle verwachtingen die haar door anderen én door zichzelf zijn opgelegd. Bijna alle hokjes zijn afgevinkt, maar is ze wel gelukkig?

Drama
Het leven van Amal komt in de eerste aflevering van Zina op zijn kop te staan. De dag van het huwelijk verloopt niet zoals gepland. Liever gezegd: het wordt een groot drama, waarna iedereen binnen haar familie en schoonfamilie een mening over Amal heeft. Gelukkig wordt ze omringd door vriendinnen die haar steunen en helpen, maar in hun eigen levens ook tegen onmogelijke keuzes aanlopen. Hoeveel steun hebben ze nog aan elkaar, of aan hun familie?

De nieuwe dramaserie Zina is vanaf dinsdag 7 december wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Zina terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Zina vanaf dinsdag 7 december te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV