Kerstspecial Onmogelijke duetten: deze artiesten nemen duet met idool op

Kerstspecial Onmogelijke duetten: deze artiesten nemen duet met idool op
Nick en Simon zijn terug met speciale aflevering

Nieuws :

Het eerste seizoen van het muziekprogramma Onmogelijke duetten was eerder dit jaar een groot succes op SBS6. Donderdag 23 december is daarom een speciale Kerstspecial te zien, waarin Nick Schilder en Simon Keizer een aantal artiesten ontvangen. Zij mogen een bijzonder kerstduet zingen met een artiest waarmee dat normaal gesproken onmogelijk zou zijn.

Onmogelijke duetten gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Artiesten
De volgende artiesten zijn te zien in de Kerstspecial van Onmogelijke duetten:

  • Leo Alkemade
  • Ronnie Flex
  • René Froger
  • Emma Heesters
  • Mart Hoogkamer
  • OG3NE

Anekdotes
De uitzending zit natuurlijk barstensvol kerstbomen, kersttruien, persoonlijke kerstverhalen en soms zeer grappige kerstanekdotes. Nick en Simon ontvangen de artiesten in een in kerstsfeer uitgedoste studio, waar ze samen kijken naar de making of van de videoclips. Ze vragen hun gasten ook naar de betekenis van kerst voor hen. Daarna worden de prachtige videoclips met de idolen onthuld. Dit zijn artiesten die al overleden zijn, of zulke grote wereldsterren dat een duet in real life eigenlijk onmogelijk is.

De Kerstspecial van Onmogelijke duetten is donderdag 23 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Onmogelijke duetten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kerstspecial Onmogelijke duetten: deze artiesten nemen duet met idool op of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV