Maandag in Op1: Guido Weijers vertelt waarom hij oudejaarsconference cancelt

Maandag in Op1: Guido Weijers vertelt waarom hij oudejaarsconference cancelt
De gasten van Op1 van maandag 6 december

Kijktip :

Maandag presenteren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij Op1 op maandag 6 december.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 6 december

  • Onlangs trok cabaretier Guido Weijers zelf de stekker uit zijn oudejaarsconference. Hij vond de regelgeving rondom het coronabeleid te onzeker. Voor de Comedy Club nam hij in Eindhoven nog wel een show op. In de show vertelt hij eerlijker dan ooit wat, wat hem betreft de do’s en don’ts van het leven zijn. Vanavond bij Op1 vertelt de cabaretier alles over de show die hij maakte voor de Comedy Club én over z’n besluit af te zien van de oudejaarsconference.

  • We krijgen in Nederland voorlopig geen 2G-maatregelen. De Tweede Kamer zou deze week het wetsvoorstel over 2G behandelen, maar dat wordt op verzoek van het kabinet over het kerstreces heen getild. De huidige avondlockdown gaat hoogstwaarschijnlijk dus langer duren dan tot 19 december. Ongelooflijk jammer, vindt D66-Kamerlid Jan Paternotte. Vanavond bij Op1 vertelt hij waarom.

  • De Tweede Kamerfracties van PvdA en GroenLinks gaan nauwer samenwerken en hebben een ‘Progressief Oppositie-akkoord’ gesloten. Dat betekent dat de twee partijen de komende kabinetsperiode samen gaan strijden voor vijftien gezamenlijke doelen. Wat dat precies inhoudt, bespreken we vanavond bij Op1 met politiek verslaggever Joost Vullings.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Guido Weijers vertelt waarom hij oudejaarsconference cancelt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV