Maandag in Beau: Famke Louise en Denzel Slager over reality-serie

Maandag in Beau: Famke Louise en Denzel Slager over reality-serie
De gasten van maandag 6 december

Kijktip :

__Vanaf deze week kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op maandag 6 december

De gasten bij Beau van maandag 6 december

  • Famke Louise verbaasde vriend en vijand toen toen ze deze zomer haar relatie met Denzel Slager bekend maakte en ook al in verwachting bleek te zijn. In hun nieuwe realityserie zien we hoe de twee tortelduifjes zich klaarmaken voor het ouderschap. Vanavond zijn ze te gast bij Beau.
  • Een race om nooit te vergeten: de strijd tussen Max Verstappen en en Lewis Hamilton afgelopen weekend in Jeddah. Beau van Erven Dorens blikt terug met Jan Lammers, Jack van Gelder en Guido van der Garde én ze kijken alvast vooruit. Pakt Max als eerste Nederlandse coureur ooit de wereldtitel volgende week?
  • Vandaag was de tweede pro forma zitting in de zaak van de moord op Peter R. de Vries. Hoe lang werd Peter R. de Vries al geobserveerd in de dagen voor zijn dood? Beau bespreekt het met de advocaat van de familie, Annemiek van Spanje, Paul Vugts en Kees van der Spek.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Famke Louise en Denzel Slager over reality-serie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV