Serierecensie: Slot van La Casa de Papel is over de top en emotioneel

Serierecensie: Slot van La Casa de Papel is over de top en emotioneel
Worden al jouw vragen beantwoord?

Film :

Vanaf 3 december staat het complete vijfde seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Het allerlaatste deel van de best lopende Spaanse serie van Netflix staat er nu dan toch echt op. Lees hier de recensie van het vijfde seizoen van La Casa de Papel.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Moorden of romantiek?
De professor verzamelde een team van 8 specialisten om zich heen. Samen willen ze de 'Koninklijke Munt van Spanje' infiltreren. Het uiteindelijke doel? Met 2,4 miljard euro naar buiten lopen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Uiteraard is het lastig stoppen als het hoogtepunt al een tijdje achter ons ligt: na seizoen 3 was de koek al wel redelijk op. Gelukkig ging de serie aan het begin van dit seizoen terug naar de actie, waardoor de slot van de serie nog aardig spannend blijft. Met een gezonde proportie vuurwerk, epische muziek en tranentrekkers probeert men er nog een knallend einde aan te maken. Uiteindelijk gaat het niet uit als een nachtkaars, maar het knettert ook niet echt. Er wordt absoluut veel gebruik gemaakt van cliffhangers - misschien wel iets te veel - waardoor het spannend blijft tot het einde. 3,5 ster.

Cast
Úrsula Corberó (Snake Eyes: G.I. Joe Origins) Álvaro Morte (Boundless) en Itziar Ituño (Loreak) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Alex Pina (White Lines).

Vanaf 3 december 2021 is La Casa de Papel seizoen 5b te streamen op Netflix. Genre: Misdaad. IMDb-score: 8,3.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Slot van La Casa de Papel is over de top en emotioneel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV