Bayern München - FC Barcelona live op tv (Champions League)

Bayern München - FC Barcelona live op tv (Champions League)
Beslissende wedstrijd voor Barça

Sport :

In de laatste groepswedstrijd staat alles nog op het spel voor het kwakkelende FC Barcelona. Ze zullen een resultaat moeten halen tegen de moeilijkste tegenstander in hun groep: Bayern München. Het duel is woensdag (8 december) om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Bayern München - FC Barcelona

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overwinning
Het zeer wisselvallige Barcelona heeft in de laatste wedstrijd van de groepsfase waarschijnlijk een overwinning in Duitsland nodig om de achtste finales van de Champions League te halen. Op dit moment staat Barça namelijk slechts twee punten voor op Benfica, dat in de laatste wedstrijd zwakke broeder Dinamo Kiev op bezoek krijgt in Portugal. Een klein voordeel is dat Bayern na vijf zeges al zeker is van de eerste plaats.

Doelpunten
Toch wordt een overwinning voor Barcelona nog een hele kluif. Het heenduel met Bayern München werd in het eigen Camp Nou met 0-3 verloren. Bovendien komt Barça moeilijk aan doelpunten: in vijf Champions League-wedstrijden werd pas twee keer gescoord. Als Barcelona niet doorgaat in de Champions League wacht de 'tussenronde' van de Europa League, tegen een nummer twee uit de groepsfase van dat toernooi.

De wedstrijd Bayern München - FC Barcelona is woensdag 8 december om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bayern München - FC Barcelona live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV