Nieuwe natuurserie BBC Wildlife: Madagascar vanaf woensdag te zien op SBS9

Nieuwe natuurserie BBC Wildlife: Madagascar vanaf woensdag te zien op SBS9
Met David Attenborough als voice-over

Kijktip :

Vanaf woensdag 8 december is de nieuwe natuurdocumentaireserie BBC Wildlife: Madagascar te zien op SBS9. De komende woensdagen nemen we een kijkje op het Afrikaanse eiland Madagaskar en de bijzondere dieren die er leven.

BBC Wildlife: Madagascar aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

David Attenborough
De BBC komt met zwaar geschut, want ook deze serie is ingesproken door de legendarische Sir David Attenborough - de man achter talloze iconische natuurdocumentaires. Attenborough is inmiddels 95 jaar oud, maar still going strong. Hij vertelt ons over de dieren en planten op Madagaskar. Meer dan tachtig procent hiervan is nergens anders ter wereld te vinden.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Extremen
BBC Wildlife: Madagaskar is verdeeld over drie afleveringen, die allemaal hun eigen thema hebben. Zo gaat het over de meest bizarre en dramatische plekken waar de dieren op het eiland leven, de unieken bewoners van de oostkust en, in het laatste deel, het leven in zowel het droge als het natte seizoen op het eiland vol extremen.

De documentaireserie BBC Wildlife: Madagascar is vanaf woensdag 8 december wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS9. Je kunt elke aflevering van BBC Wildlife: Madagascar terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe natuurserie BBC Wildlife: Madagascar vanaf woensdag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV