Dinsdag in Beau: Aran Bade over Nederlandse inzending Songfestival S10

Dinsdag in Beau: Aran Bade over Nederlandse inzending Songfestival S10
De gasten van dinsdag 7 december

Kijktip :

__Vanaf deze week kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 7 december

De gasten bij Beau van dinsdag 7 december

  • Zijn boek is in twintig talen verschenen, er wordt een Hollywood-film over hem gemaakt en er verschijnt een 12-delige serie bij de BBC op prime-time. Het is The Iceman, Wim Hof, die internationaal nog lang niet op zijn hoogtepunt is beland. Vanavond te gast bij Beau.

  • Groot nieuws vandaag over het Eurovisie Songfestival: S10 vertegenwoordigt Nederland volgend jaar in Turijn. Entertainmentdeskundige Aran Bade weet van de hoed en de rand en praat ons vanavond bij.

  • We worden er inmiddels weer mee om de oren geslagen: de kerstcommercials! Maar wat zijn de beste van dit jaar? We nemen het door met Angela de Jong en Jordi van de Bovenkamp.

  • Het lijkt er nu toch écht van te komen. 265 dagen na de verkiezingen is er eindelijk zicht op een nieuw kabinet. Politiek verslaggever Floor Bremer en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther praten ons bij over de langste formatie ooit.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Aran Bade over Nederlandse inzending Songfestival S10 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV