Kerstfilm Home Alone met Macaulay Culkin zie je vrijdag op SBS6

Kerstfilm Home Alone met Macaulay Culkin zie je vrijdag op SBS6
Kevin eindelijk terug op Nederlandse TV

Kijktip :

Kerstmis begint vrijdag 10 december op SBS6, want dan is Home Alone weer te zien op de Nederlandse televisie. Als er één film is die bij past bij de feestdagen, dan is het wel Home Alone - maar vorig jaar moesten we de familie McCallister nog missen in de Nederlandse huiskamers. Dit jaar is het weer feest!

Lees hier waar je de film Home Alone kunt streamen.

Kevin McCallister
Home Alone gaat over de Amerikaanse familie McCallister. Zij gaan tijdens de kerstvakantie op reis naar Frankrijk, maar de acht jaar oude Kevin (Macaulay Culkin) blijft per ongeluk alleen achter. Al snel nadat hij ontdekt dat hij alleen thuis is leert Kevin voor zichzelf te zorgen. Wanneer de stuntelige inbrekers Harry (Joe Pesci) en Marv (Daniel Stern) hun kans schoon zien en het huis leeg willen roven, moet Kevin al zijn vindingrijkheid aanwenden om zijn huis te verdedigen.

Macaulay Culkin en Joe Pesci in de film 'Home Alone'

De grote favoriet
Vorig jaar was bij de lezers en kijkers van Gids.tv de kerstklassieker Home Alone nog steeds veruit de favoriet. Maar liefst 42% van de respondenten van de kerstpoll op deze site kijkt met de Kerstdagen naar de film. Daarom is het des te mooier dat Home Alone dit jaar weer op televisie te zien is, want vorig jaar hield de pas gelanceerde streamingdienst Disney+ de film 'voor zichzelf'. Twee weken vóór kerst kunnen we dus al genieten van deze publiekslieveling!

Cast
Naast Macaulay Culkin (The Good Son) en Joe Pesci (The Irishman) zijn ook Daniel Stern (The Next Three Days), John Heard (In the Line of Fire) en Catherine O'Hara (Beetlejuice) te zien in Home Alone. Deze film is geregisseerd door Chris Columbus (Harry Potter and the Philosopher's Stone).

Home Alone (1990) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is vrijdag 10 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Genre: comedy, familie. Speelduur: 103 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kerstfilm Home Alone met Macaulay Culkin zie je vrijdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV