Real Sociedad - PSV live op tv en online (Europa League)

Real Sociedad - PSV live op tv en online (Europa League)
Eindhovenaren hebben aan gelijkspel genoeg

Sport :

Na de ontknoping in de Champions League volgt donderdag 9 december ook de apotheose in zowel de Europa als de Conference League. De wedstrijd Real Sociedad - PSV is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream va Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Gelijkspel
AS Monaco is als koploper in de groep al zeker van plaatsing voor de volgende ronde van de Europa League, maar daarachter zijn PSV en het Spaanse Real Sociedad verwikkeld in een verwoede strijd om de tweede plek. Daarbij heeft PSV het voordeel. De Eindhovenaren hebben acht punten en Sociedad zes, dus PSV heeft aan een gelijkspel genoeg voor overwintering.

Samenvatting en hoogtepunten Real Sociedad - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
Overwinteren doen de Eindhovenaren overigens sowieso, want bij een verlies mag PSV door in de tussenronde van de Conference League. Als PSV doorgaat in de Europa League wacht eerst een duel met een nummer drie uit de Champions League. De eerste wedstrijd tussen PSV en Real Sociedad eindigde in Eindhoven in 2-2.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Europa League.

De wedstrijd Real Sociedad - PSV is donderdag 9 december om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Real Sociedad - PSV live op tv en online (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV