Elke woensdag Telefilms op NPO 3

Elke woensdag Telefilms op NPO 3
Met o.a. première Billy van Theo Maassen

Kijktip

Het is een jaarlijks terugkerende traditie: de NPO Telefilms. Speciaal voor de NPO gemaakte films met maatschappelijke en actuele thema’s. Deze editie komt ook Billy voorbij, het spraakmakende regiedebuut van cabaretier Theo Maassen.

Hoewel Billy al eerder in een aantal bioscopen uitkwam, beleeft de film eind volgende maand zijn televisiedebuut. Billy gaat over de gelijknamige buikspreekpop die het aan de stok krijgt met zijn eigenaar Gerard. De twee vormen al jaren een succesvolle act maar krijgen ruzie omdat Billy eigenlijk populairder is dan Gerard. Rollen zijn er voor onder meer Ruben van der Meer en Bruno Vanden Broecke.

Billy gaat zondag 25 maart om 20.25 uur in première op NPO 3.

De film Lost & Found vertelt het verhaal over schrijver Lucas die naar Berlijn reist om aan zijn boek te werken en daar onverwacht oude geliefde Lena tegen het lijf loopt. Die nacht in Berlijn reflecteren de twee op de jaren die zijn verstreken.

Lost & Found is op woensdag 21 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk Lost & Found online terug.

Lost & Found.

Gelukzoekers vertelt het verhaal van de Groningse Harko. Hij valt voor de Syrische asielzoekster Faizangen. Kan hun liefde opbloeien in een door aardbevingen geteisterde omgeving?

Gelukzoekers is op woensdag 28 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk Gelukzoekers online terug.

Gelukzoekers.

Gewoon Vrienden gaat over de jongeren Joris en Yad. De twee Almeerse twintigers lijken voor elkaar gemaakt. Er is alleen één probleem: Joris komt maar niet los van zijn ouderlijk huis en Yad keert er juist met hangende pootjes naar terug. Kunnen ze verliefd worden in deze moeilijke situatie?

Gewoon Vrienden is op woensdag 7 maart om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Gewoon Vrienden.

In Get Lost! Krijgt de chaotische Fem een vaste baan aangeboden. Tegelijkertijd wordt ze door haar jeugdliefde ten huwelijk gevraagd. Het wordt haar allemaal te veel en in een opwelling boekt ze een ticket naar India. Ze beslist op het laatste moment om het toch niet te doen en belandt zo in de backpackersscene van Amsterdam. Hoe raakt ze uit deze leugen?

Get Lost! Is op woensdag 14 maart om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Get Lost!

Tags: npo, ruben van der meer, theo maassen, npo-telefilm, telefilm, bruno vanden broecke, get lost!, lost & found, gelukzoekers, gewoon vrienden

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »