Ruben Nicolai presenteert nieuwe spelshow Volg je me nog? op RTL 4

Ruben Nicolai presenteert nieuwe spelshow Volg je me nog? op RTL 4
Een duik in de schatkamer van social media

Nieuws :

Ons leven wordt steeds meer gedomineerd door social media. Reden voor RTL 4 om hier een nieuwe panelshow aan te wijden: Volg je me nog? Vanaf woensdag 5 januari is dit komische programma onder leiding van Ruben Nicolai te zien op televisie. Twee teamcaptains strijden elke week met twee BN'ers in hun team om de meeste likes.

Volg je me nog? gemist? Kijk vanaf 5 januari elke aflevering terug via Gids.tv.

Captains
Tijl Beckand en Nynke de Jong zijn de teamcaptains die elke woensdag in de schatkamer van Facebook, Instagram, Twitter, blogs en vlogs duiken. In verschillende spellen komen allerlei bijzondere weetjes uit de wondere online wereld van bekende Nederlanders voorbij. Herkennen de teams hun online vrienden als ze oog in oog met ze komen te staan, bijvoorbeeld?

Gouden Duim
Weten ze welke BN'er welke video heeft gedeeld, en kunnen ze inschatten welke gasten bij de juiste excentrieke accounts horen? Het publiek mag ook meedoen en kiest bij een gewonnen ronde de social post om de meeste likes te verzamelen voor hun team. Het team dat uiteindelijk de meeste likes bij elkaar heeft gespeeld gaat naar huis met de Gouden Duim.

De nieuwe panelshow Volg je me nog? is vanaf woensdag 5 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Volg je me nog? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruben Nicolai presenteert nieuwe spelshow Volg je me nog? op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV