AZ - Randers FC live op tv (Conference League)

AZ - Randers FC live op tv (Conference League)
Alkmaarders al zeker van volgende ronde

Sport :

AZ is al zeker van de eerste plaats in Groep D van de Conference League, maar er wacht nog één wedstrijd: Randers FC komt donderdag (9 december) op bezoek in Alkmaar. Het duel is om 18.45 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Sterke resultaten
In de Conference League, het derde Europese toernooi, blinkt AZ uit met sterke resultaten. De eerste vijf duels van de groepsfase resulteerden in elf punten voor de Alkmaarders, waardoor de eerste plaats in de groep ze niet meer kan ontgaan. Het spel is niet altijd even sterk en het zijn vaak kleine overwinningen, maar de resultaten liegen er dus niet om.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Randers FC

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
Voor Randers staat er nog veel op het spel. Het heenduel met AZ eindigde in 2-2 en tot nu toe verzamelde de Deense ploeg zeven punten uit vijf wedstrijden. Het Tsjechische Jablonec volgt met zes punten, dus Randers zal alles op alles zetten om een overwinning in de wacht te slepen en daarmee overwintering in de Conference League te bewerkstelligen.

Bekijk ook het volledige speelschema van AZ in de Conference League.

De wedstrijd AZ - Randers FC is donderdag 9 december om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur. De samenvatting van AZ - Randers FC volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV