Recensie: in Encounter ontvoerd vader twee zoons tegen buitenaards gevaar

Recensie: in Encounter ontvoerd vader twee zoons tegen buitenaards gevaar
Met acteur Riz Ahmed en Octavia Spencer

Film :

Vanaf 10 december staat de film Encounter op Amazon Prime Video. De geweldige acteur Riz Ahmed schittert in een gloednieuwe sciencefiction thriller waar een komeet is ingeslagen in Californië. Buitenaards gevaar dreigt, waar de vader vecht voor zijn kinderen. Lees hier de filmrecensie van Encounter.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De gerespecteerde marinier Malik Khan gaat op een reddingsmissie om zijn 2 jonge zonen te redden van een onmenselijke bedreiging. Terwijl hun reis hen in steeds gevaarlijkere richtingen brengt, zullen de jongens hun jeugd achter zich moeten laten.

Acteur Riz Ahmed in de film 'Encounter'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Wie het ijzersterke en Oscargenomineerde Sound of Metal met deze fantastische acteur Riz Ahmed nog niet gezien heeft - staat ook op Prime Video - moet zeker deze diamant van een film eens checken. Want ook deze thriller mag er best zijn. Vooral de chemie tussen vader en kinderen Bobby en Jay (geweldig geacteerd door de kleine boef Aditya Geddadavalt en oudere broer Lucian-River Chauhan) vallen op in deze soms spannende en ontroerende roadtrip met heel veel zorgen. Het aardige verhaal zet je meerdere malen op het verkeerde spoor en dat is knap. In het tweede deel stort het, mede door de matige dialogen een beetje in, inclusief een vrij makkelijke finale. Drie sterren.

Cast
Naast Riz Ahmed (Venom) en Octavia Spencer (The Shape of Water) zijn ook Lucian-River Chauhan (Heartland), Aditya Geddada en Shane McRae (Still Alice). Deze productie is geregisseerd door Michael Pearce (Beast).

Vanaf 10 december 2021 is de film Encounter te zien op Amazon Prime Video. Genre: Sciencefiction, Thriller, Drama. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score: 6,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in Encounter ontvoerd vader twee zoons tegen buitenaards gevaar of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV