Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: terrorhonden

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: terrorhonden
Mr. Visser reist af naar Friesland

Kijktip :

Na een aantal weken Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? zijn vanaf donderdag (9 december) weer nieuwe afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien op SBS6. In deze eerste aflevering gaat mr. Visser op bezoek in Friesland.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Keffertjes
Mr. Frank Visser reist af naar het dorpje Kollumerpomp, waar een ontmoeting met Andrew en Marijke op het programma staat. Zij ervaren al zo'n tien jaar extreem veel overlast van de keffertjes van hun buren. Volgens blaffen die niet zomaar; nee, dit geblaf is veel extremer dan dat van andere hondjes. Buren Andy en Monique vinden de klachten maar onzin.

Kat en hond
Volgens Andy en Monique zijn de door hen zo geliefde viervoeters echt niet drukker dan andere hondjes. Bovendien zijn ze van mening dat de buren van een mug een olifant maken. De ruzie is echter behoorlijk geëscaleerd en beide partijen leven inmiddels als kat en hond. Dus is het hoog tijd dat mr. Visser naar Friesland komt om een einde aan dit conflict te maken.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: terrorhonden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV