Donderdag 9 december in Ik Vertrek: bedrogen in Frankrijk

Donderdag 9 december in Ik Vertrek: bedrogen in Frankrijk
Steven en Miranda vertrekken naar Lavercantière

Kijktip :

Donderdag (9 december) is er weer een nieuwe aflevering van Ik Vertrek te zien op NPO 1 na een week afwezigheid, in verband met een speciaal ingelaste uitzending van Frontberichten. Deze week volgen we de familie Van Veen.

Ik Vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Chateau
Miranda en Steven hebben het goed voor elkaar in Nederland, maar het kriebelt al lange tijd; ze willen graag eens iets anders doen. Ze dromen van een eigen plekje in Frankrijk en hebben hun oog laten vallen op een prachtig chateau in Lavercantière, met maar liefst twaalf hectare aan grond. Hier willen ze vier appartementen en een glamping realiseren.

Eigenaar
Puberzoon Roan gaat mee naar Frankrijk, maar dochter Isa blijft in Nederland om haar studie af te ronden. Het drietal vertrekt na een emotioneel afscheid vol goede moed naar Frankrijk, maar voordat ze überhaupt kunnen beginnen met klussen stuiten ze op een vervelende verkopende partij. De eigenaar liegt en bedriegt en daar zijn Miranda en Steven niet van gediend...

Ik Vertrek is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV