Overzicht tijden: Formule 1 GP van Abu Dhabi 2021 live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Abu Dhabi 2021 live op tv
Ontknoping voor iedereen gratis bij Ziggo Sport

Sport :

Op zondag 12 december is de Formule 1 GP van Abu Dhabi, de laatste race van het seizoen waarin de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton wordt beslist. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doet om 14.00 uur live verslag op tv. Vanaf vrijdag 10 december zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien.

Lees ook: Formule 1 in Abu Dhabi gratis te zien voor iedereen.

Beslissing
Na een seizoen waarin Max Verstappen voor het eerst écht de strijd met Lewis Hamilton aan kon, staan de rivalen voor de laatste race precies gelijk. De titelstrijd wordt beslist in de laatste grand prix van het jaar.

Tijdschema Formule 1 GP van Abu Dhabi 2021

Vrijdag 10 december

  • 10.30 uur: vrije training 1
  • 14.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 11 december

  • 11.00 uur: vrije training 3
  • 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 14.00 uur: kwalificatie

Zondag 12 december

  • 12.05 uur: voorbeschouwing race
  • 14.00 uur: race

Puntloos
Met een gelijke stand mag duidelijk zijn dat de coureur die eerder over de finish komt wereldkampioen wordt. Maar als Hamilton en Verstappen allebei buiten de top tien eindigen of beiden crashen, wordt Verstappen kampioen omdat hij één race meer won dit seizoen.

De Formule 1 GP van Abu Dhabi is zondag 12 december om 14.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Vanaf vrijdag 10 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. De hoogtepunten verschijnen op Gids.tv. Bekijk ook wat er komend jaar allemaal verandert met de Formule 1 bij Viaplay.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Abu Dhabi 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV