Woensdag in Beau: alles over eerste werkdag Amalia

Woensdag in Beau: alles over eerste werkdag Amalia
De gasten van Beau van woensdag 8 december

Kijktip :

We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 8 december.

De gasten bij Beau van woensdag 8 december

  • Filmregisseur en icoon Steven Spielberg wordt komende week 75 jaar.Robert de Hoog speelde in een van zijn films, René Mioch kent elke zin uit z’n hoofd en Dominic Seldis speelt live bij Beau de bekendste Spielberg-filmmuziek.
  • Prinses Amalia zette vandaag haar eerste officiële stap naar het Koningsschap. Aan de arm van haar vader werd ze binnengeleid in de Raad van State. Beau van Erven Dorens bespreekt het met Justine Marcella en Jan-Kees Emmer.
  • Met de komst van Viaplay gaat er een hoop veranderen voor sportliefhebbers in Nederland. Vanavond vertellen Amber Brantsen, een van de gezichten van de nieuwe dienst, en 'Head of Sports’ Marco Zwaneveld bij Beau over de Formule 1-plannen.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: alles over eerste werkdag Amalia of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV