Recensie: The Unforgivable is aangrijpend drama met Sandra Bullock op Netflix

Recensie: The Unforgivable is aangrijpend drama met Sandra Bullock op Netflix
Van de makers van Oscarwinnaar The Departed

Film :

Vanaf 10 december staat de film The Unforgivable op Netflix. Meestal is de inmiddels 57-jarige actrice Sandra Bullock het zonnetje in huis met erg gezellige komedies als Miss Congeniality of The Proposal, maar nu valt er weinig te lachen. Lees hier de filmrecensie van The Unforgivable.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

No one walks free of their past
Het verhaal gaat over Ruth Slater (Sandra Bullock). Zij komt vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een gewelddadige misdaad. Ze keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven en haar laatste hoop op verlossing is het vinden van de vervreemde jongere zus die ze gedwongen moest achterlaten.

Actrice Sandra Bullock speelt Ruth Slater in de film 'The Unforgivable'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Deze film is gebaseerd op de tv-serie Unforgiven van Sally Wainwright. Fans van Sandra Bullock mogen dit absoluut niet missen, want het is een degelijke dramafilm met fantastische cast. Zo zien we onder anderen acteur Jon Bernthal (The Many Saints of Newark), nu eens in een sympathieke rol, en Oscarwinnaar Viola Davis (Ma Rainey's Black Bottom). The Unforgivable is een donkere dramafilm met thrillerelementen, met een knappe rol voor Bullock - die toch weer een traantje laat vloeien. Het verhaal heeft een paar vreemde momenten - of gaat soms kort door de bocht - maar The Unforgivable maakt de cirkel met een bloedstollende finale wel rond. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Sandra Bullock (Speed) en Viola Davis (Ma Rainey's Black Bottom) zijn ook Vincent D'Onofrio (El Camino Christmas), Jon Bernthal (Those Who Wish Me Dead) en Richard Thomas (Christmas vs. The Walters) te zien in The Unforgivable. Deze productie is geregisseerd door Nora Fingscheidt (Ohne diese Welt).

Vanaf 10 december 2021 is de film The Unforgivable te zien op Netflix. Genre: Drama, Misdaad. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 6,1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Unforgivable is aangrijpend drama met Sandra Bullock op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV