Zondag in Linda's Wintermaand: Jelka van Houten en Guus Meeuwis

Zondag in Linda's Wintermaand: Jelka van Houten en Guus Meeuwis
Op de bank voor gesprek met Linda de Mol

Kijktip :

Zondagavond (12 december) is de tweede aflevering van dit seizoen van Linda's Wintermaand te zien op SBS6. Deze week ontvangt Linda de Mol actrice Jelka van Houten en zanger Guus Meeuwis in haar knusse chalet.

Linda's Wintermaand aflevering 2 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Terugkijken
Linda's Wintermaand staat vooral in het teken van terugkijken. De verschillende gasten blikken terug op de meest memorabele momenten in hun leven tot nu toe, maar vertellen ook over het afgelopen jaar: hoe hebben ze 2021 beleefd, een jaar dat opnieuw volledig in het teken stond van de coronapandemie? Dit jaar had namelijk grote gevolgen voor de carrières van de gasten.

The Streamers
Grote optredens zaten er opnieuw niet in, en dus deed Guus Meeuwis afgelopen jaar mee met The Streamers: een gelegenheidsformatie die gratis livestreamconcerten gaf. Jelka van Houten speelde een van de hoofdrollen in de Net5-serie Adem in, adem uit. De openhartige gesprekken met De Mol worden afgewisseld met optredens van de band Mell & Vintage Future, die de favoriete liedjes van de gasten speelt.

Linda's Wintermaand is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Linda's Wintermaand: Jelka van Houten en Guus Meeuwis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV