Nieuwe serie The Hot Zone: Anthrax begint zondag op National Geographic

Nieuwe serie The Hot Zone: Anthrax begint zondag op National Geographic
Mysterieuze miltvuurbrieven na 9/11

Kijktip :

Vanaf zondag 12 december is een nieuw seizoen van The Hot Zone te zien. Het eerste seizoen ging over een ebola-uitbraak in de Verenigde Staten in 1989; het tweede seizoen behandelt een reeks mysterieuze miltvuurbrieven na de aanslagen van 9/11.

Tweede golf
Na de aanslagen van 11 september 2001, de dag waarop terreurorganisatie Al Qaida vliegtuigen laat neerstorten op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington, wankelt de wereld op de benen. Amerika wordt echter alweer geconfronteerd met een tweede golf van aanvallen - de miltvuurbrieven.

Paniek
De brieven zijn gericht aan journalisten en politici en bevatten miltvuurpoeder. Vijf mensen vinden de dood en er ontstaat grote paniek. De zesdelige serie The Hot Zone: Anthrax volgt een speciale FBI-agent. Hij probeert de moordenaar op te sporen, maar raakt verstrikt in een onstabiel web van psychologische oorlogsvoering.

Het tweede seizoen van The Hot Zone is vanaf zondag 12 december wekelijks om 21.30 uur te zien op National Geographic. Lees hier op welk kanaal National Geographic te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV