Nieuwe documentaireserie Seksengelen vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuwe documentaireserie Seksengelen vanaf maandag te zien op NPO 3
Een kijkje in het leven van sekswerkers

Kijktip :

Vanaf maandag 13 december is de nieuwe documentaireserie Seksengelen te zien op NPO 3. In deze serie van omroep PowNed geeft programmamaakster Sahar Meradji een rauwe inkijk in de wereld van sekswerkers.

Seksengelen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Maanden
Meradji volgt in Seksengelen vier vrouwelijke sekswerkers. Zij hebben vrijwillig voor dit werk gekozen en willen de kijker meenemen in hun dagelijks leven. De makers mochten de vier vrouwen maandenlang volgen om ieder aspect van hun leven in beeld te brengen. Dat varieert van de seksdates met klanten tot de dagelijkse strijd om geaccepteerd te worden.

Plezier
Sahar Meradji volgt de vrouwen nauwgezet en ziet hoe ze plezier en kracht halen uit hun werk. De maatschappij is echter een stuk minder tolerant: de dames moeten constant opboksen tegen een veroordelende samenleving. En hoewel ze allemaal een legaal beroep beoefenen, worden de vrouwen door de maatschappij meestal behandeld als criminelen.

De nieuwe documentaireserie Seksengelen is vanaf maandag 13 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Seksengelen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV