Vanavond op tv: Sterren op het Doek met Anna Drijver en The Big Balance

Vanavond op tv: Sterren op het Doek met Anna Drijver en The Big Balance
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 11 december

Kijktip :

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 11 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Big Balance

SBS 6
20:00 uur

Zes bekende Nederlanders gaan in The Big Balance de uitdaging aan om te highlinen: lopen en balanceren over een meterslange, paar centimeter brede lijn die op heel grote hoogte is gespannen.


Live: wereldbeker schaatsen Calgary

NPO 3
20:25 uur

Tussen 20:30 en 23:50 uur live verslag van dag twee van de wereldbeker schaatsen in Calgary. Bekijk het volledige programma van de WB schaatsen Calgary


Sterren op het Doek: Anna Drijver

NPO 2
20:38 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het Doek geeft actrice Anna Drijver zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.


Superheldenfilm: Watchmen

Spike
20:44 uur

In een alternatief 1985 staan de Verenigde Staten en de Sovjet Unie in continue staat van oorlog met elkaar. Verklede burgerwachten die vroeger de vrede bewaarden, zijn nu bij wet verboden. Wanneer één van hen, The Comedian, wordt vermoord, gaat zijn voormalige collega Rorschach op onderzoek uit. Lees hier waar je Watchmen kunt kijken.


Start: Judas

RTL 7
21:55 uur

De dramaserie Judas over Willem Holleeder uit 2019 is zaterdag en zondag in zijn geheel te zien op RTL 7. Tijdens de jeugd van Astrid Holleeder in de Amsterdamse Jordaan wordt al snel duidelijk dat zij anders is dan haar volkse broers en zus; ze is slim en probeert zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader.


Nieuw: Vigil

NPO 2
22:09 uur

Vanavond start de nieuwe Britse thrillerserie Vigil over een mogelijke moord aan boord van een onderzeeër. Vanuit de onderzeeër HMS Vigil wordt gezien hoe er iets mysterieus gebeurt met een vissersschip. Kort daarna wordt een bemanningslid dood aangetroffen in zijn kooi.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV