Vanavond op tv: Linda's Wintermaand met Jelka van Houten & Guus Meeuwis

Vanavond op tv: Linda's Wintermaand met Jelka van Houten & Guus Meeuwis
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 december

Kijktip :

Vanavond is de tweede aflevering van dit seizoen van Linda's Wintermaand te zien op SBS6. Deze week ontvangt Linda de Mol actrice Jelka van Houten en zanger Guus Meeuwis. Ook zien we Yvon Jaspers, die in Onze boerderij weer met boeren praat over hun toekomstplannen en -dromen. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 12 december hieronder.

Ebola
Na de sluiting van een aantal verouderde gevangenissen, zoals de Bijlmerbajes, verrijst in 2016 Justitieel Complex Zaanstad. Meer zie je hierover vanavond in de docu Bewaarders op NPO 2. Serie-liefhebbers kunnen kijken naar The Hot Zone. Na het eerste seizoen over een Ebola-uitbraak in de VS in 1989, start vanavond een nieuw seizoen. Dit keer over een reeks miltvuurbrieven na de aanslagen van 11 september 2001. Schaatsfans kunnen tussen 20:30 en 23:50 uur kijken naar een live verslag van dag drie van de wereldbeker schaatsen in Calgary. De NOS doet drie avonden live verslag op NPO 3. Kijk vanaf 20.30 uur live naar de wereldbekerwedstrijd schaatsen in Calgary via de Gids.tv-livestream. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Linda's Wintermaand: Guus Meeuwis & Jelka van Houten

SBS 6
19:55 uur

Vanavond zien we zanger Guus Meeuwis en actrice Jelka van Houten in Linda's Wintermaand. De twee BN'ers vertellen bij Linda over de meest memorabele momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2021: hoe hebben ze dit jaar beleefd?

Live: wereldbeker schaatsen Calgary

NPO 3
20:25 uur

Tussen 20:30 en 23:50 uur live verslag van dag drie van de wereldbeker schaatsen in Calgary. De NOS doet drie avonden live verslag op NPO 3. Het is de vierde en laatste reguliere wereldbekerwedstrijd van dit seizoen. In maart volgt de wereldbekerfinale in Heerenveen.

Het programma van deze avond:

  • 20.30 uur: 2e 500m mannen
  • 21.07 uur: 1.500m vrouwen
  • 21.57 uur: 1.000m mannen
  • 22.41 uur: massastart vrouwen
  • 23.05 uur: ploegenachtervolging mannen

Bekijk het volledige programma van de WB schaatsen Calgary

Nieuw: serie 'The Hot Zone: Anthrax'

National Geographic
21:30 uur

Na het eerste seizoen van The Hot Zone, over een Ebola-uitbraak in de VS in 1989, start vanavond een nieuw seizoen. De zesdelige serie 'The Hot Zone: Anthrax' volgt een speciale FBI-agent terwijl hij de moordenaar opspoort, waardoor hij verstrikt raakt in een onstabiel web van psychologische oorlogsvoering.

Onze boerderij: toekomstdromen

NPO 1
21:33 uur

Yvon Jaspers maakt in deze aflevering van Onze Boerderij weer praatjes met boeren over hun dromen en toekomstplannen. Yvon praat met kalverhouders Bert en Trees over hun passie voor de kalveren en het werk op de boerderij. Boerenzonen Bart en Tom groeien op op het melkveebedrijf van hun ouders in Twente. Wanneer ze naar de Randstad trekken om te studeren zien ze daar hoe de soy-lattes en plantaardige zuivel hun opmars maken. Ze besluiten zelf soja te gaan verbouwen op het land van hun ouders.

Docu: Bewaarders

NPO 2
22:20 uur

In het nieuwe Justitieel Complex Zaanstad worden meer gedetineerden gehuisvest met minder personeel. Er wordt meer nadruk gelegd op de eigen verantwoordelijkheid van de gevangenen. Wat betekent dit voor hen en hun bewaarders? We zien het vanavond in de docu Bewaarders.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV