Maandag in Op1: terugblik wereldkampioenschap Max Verstappen met o.a. Jan Lammers

Maandag in Op1: terugblik wereldkampioenschap Max Verstappen met o.a. Jan Lammers
De gasten van Op1 van maandag 13 december

Kijktip :

Maandag presenteren Hugo Logtenberg en Natasja Gibbs de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 13 december.

Onderwerpen van maandag 13 december:

  • Spannender kon het niet zijn: in de allerlaatste ronde van de allerlaatste race schreef Max Verstappen gisteren sportgeschiedenis door als eerste Nederlander wereldkampioen Formule 1 te worden. Lewis Hamilton had bijna de gehele race de leiding in handen, maar na een bizar einde greep de Nederlander alsnog de winst. Vanavond blikt Op1 terug met Jan Lammers, Amber Brantsen en jeugdvriend van Verstappen, Steijn Schothorst op het succes.
  • Waar Joris Linssen ook komt, de mooie verhalen volgen vanzelf. Ook tijdens de donkere decemberdagen brengt de programmaker weer wat licht met niet één, maar twee programma’s. Het nieuwe Boeddha in de Polder en het oude vertrouwde, maar wel opgefriste Joris’ Kerstboom. Vanavond bij Op1 schuift hij aan om alles over de twee programma’s te vertellen en hij neemt Yvonne van Bokhoven uit Joris’ Kerstboom mee.
  • Na maanden van formeren gloort er dan eindelijk een regeerakkoord aan de horizon. Vandaag zijn de laatste inhoudelijke gesprekken, morgen wordt het aan de Kamerfracties van de vier partijen voorgelegd en als alles volgens plan verloopt, wordt het nieuwe akkoord komende woensdag gepresenteerd. Vanavond bij Op1 heeft politiek verslaggever Joost Vullings het laatste nieuws.
  • In Engeland gaat premier Boris Johnson door de moeilijkste periode sinds hij aantrad als regeringsleider. De omikronvariant van het coronavirus grijpt in Groot-Brittannië snel om zich heen en dan ligt hij ook nog onder vuur vanwege ‘feest-gate’. Kan de Britse premier de zaken nog omdraaien? Het wordt besproken bij Op1 met voormalig Groot-Brittannië correspondent Suse van Kleef, die ook gelijk vertelt hoe er in Engeland is gereageerd op het verlies van Lewis Hamilton.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: terugblik wereldkampioenschap Max Verstappen met o.a. Jan Lammers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV