Vanavond op tv: persconferentie Rutte & NAC Breda - FC Utrecht (KNVB-beker)

Vanavond op tv: persconferentie Rutte & NAC Breda - FC Utrecht (KNVB-beker)
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 december

Kijktip :

Het is dinsdagavond weer tijd voor een nieuwe coronapersconferentie van Mark Rutte & Hugo de Jonge, die zowel bij de NPO als op RTL4 en SBS6 live wordt uitgezonden. Voetballiefhebbers kunnen op FOX gaan genieten van de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht in de tweede ronde van de KNVB-beker en op Veronica is de actiefilm The Fugitive te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: persconferentie Rutte over coronamaatregelen

NPO 1
18:58 uur

Om 19.00 uur geven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen. Online kun je kijken via de livestream via Gids.tv.

Avondlockdown
Waarschijnlijk worden de huidige maatregelen over de sluitingstijd van 17.00 uur, de zogenoemde avondlockdown, verlengd. Bronnen rond het kabinet hebben al laten vallen dat het pakket tot na de jaarwisseling van kracht blijft.


Vier Handen Op Eén Buik: angst voor bevalling

NPO 3
20:25 uur

Deze week helpt bekende moeder Kim Kötter in Vier Handen Op Eén Buik de 18-jarige Chimène, die maar kort samen was met de vader van haar kindje toen ze ongepland zwanger raakte.

Keuze
Haar toenmalige vriend ging bij haar weg, omdat ze het kindje wilde houden. Een lastige keuze, maar voor Chimène was de baby een lichtpuntje.


Actiefilm: The Fugitive

Veronica
20:30 uur

Richard Kimble (Harrison Ford) wordt in The Fugitive onterecht verdacht van de moord op zijn vrouw. Terwijl hij naar de gevangenis gebracht wordt, ontsnapt hij uit de transportbus en zet het op een lopen. Niet veel later wordt hij door het hele land gezocht en gaat hij zelf op zoek naar de echte moordenaar van zijn vrouw.


Terug: Fred Van Leer - Alles Uit De Kast

TLC
20:30 uur

Stylist en presentator Fred van Leer zorgt er in een nieuw seizoen van Alles uit de kast voor dat elke vrouw de beste versie van zichzelf wordt. Elke dinsdag om 20.30 uur op TLC. Bekijk op welk kanaal TLC te zien is.

Anders
Vrouwen benoemen vaak datgene wat ze niet mooi vinden aan zichzelf, maar Fred laat hen anders naar zichzelf kijken en hen focussen op wat ze wél mooi vinden. In Alles uit de kast geeft hij ze een fantastische make-over en laat hij ze weer stralen. Inclusief de nodige emoties en een 'vleugje Fred'.


Live: NAC Breda - FC Utrecht (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Vanaf 19.55 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van NAC Breda - FC Utrecht in de tweede ronde van de KNVB-beker.

Bekijk hier volledige programma van de KNVB-beker tweede ronde.

Kans
Nog 32 clubs maken kans op de nationale beker. NAC en Utrecht zijn er daar twee van en nemen het tegen elkaar op op deze eerste avond van drie met bekerduels.


Docu: Blue Box

NPO 2
22:39 uur

Filmmaakster Michal Weits duikt in het verleden van haar overgrootvader Joseph Weitz die, met geld van de Blue Box-campagne van het Joods Nationaal Fonds (JNF), Palestijns land aankocht en onteigende. In gesprekken met haar familie bevraagt Michal Weits de acties van haar overgrootvader.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: persconferentie Rutte & NAC Breda - FC Utrecht (KNVB-beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV