Vanavond op tv: Lang leve de liefde-special, finale Het Perfecte Plaatje en WK Darts

Vanavond op tv: Lang leve de liefde-special, finale Het Perfecte Plaatje en WK Darts
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 december

Kijktip :

Vanavond blikt Marc-Marie Huijbregts in een speciale aflevering van Lang leve de liefde terug met de opvallendste deelnemers. Verder onder meer de finale van Het Perfecte Plaatje én de start van het WK Darts. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Twente - Feyenoord (KNVB-beker)

FOX
18:00 uur

Vanaf 17.30 uur de voorbeschouwing en om 18.00 uur live verslag van FC Twente - Feyenoord in de KNVB-beker. De kraker in de tweede ronde van de KNVB-beker gaat tussen de nummers vijf en drie in de eredivisie. Beide clubs hebben al weken niet verloren. Vanavond zal een van de clubs verliezen. Al dan niet na verleninging (en strafschoppen). Een paar weken geleden bleef het in Enschede 0-0 tussen Twente en Feyenoord.


Start: WK Darts 2022

RTL 7
19:55 uur

Het WK Darts gaat deze woensdagavond van start en duurt tot en met maandag 3 januari. RTL 7 doet elke dag (alleen met kerst en oudjaar zijn er geen wedstrijden) vanaf 20.00 uur live verslag. In het begin ook met middagsessies om 13.30 uur. Regerend wereldkampioen is Gerwyn Price. Hij is ook de nummer één van de wereld. De grootse kanshebber voor Nederland is Michael van Gerwen, die momenteel derde op de wereldranglijst staat.


Finale: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
20:30 uur

De drie finalisten van Het Perfecte Plaatje reizen af naar het zonnige Bonaire voor een dubbellange finale. De ontknoping is volgende week woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Presentator Frits Sissing, actrice Georgina Verbaan en presentator/acteur Patrick Martens zijn dit seizoen de drie beste bekende fotografen gebleken. Twee shoots gaan uitmaken wie er op de valreep nog afvalt tijdens de finale.


Het Kerst Muziekgala 2021

NPO 1
20:35 uur

Tijdens het Kerst Muziekgala brengen jonge muzikale talenten de meest geliefde (kerst)hits ten gehore. Samen met optredens van muzikale helden als Jeangu Macrooy, Jamai Loman, Wouter Hamel en Trijntje Oosterhuis laten zij tijdens het gala zien hoe leuk muziek maken is. Koningin Máxima is als erevoorzitter van stichting Méér Muziek in de Klas ook bij het gala aanwezig. De presentatie van de feestelijke, muzikale avond is in handen van Buddy Vedder en Romy Monteiro.


Live: PSV - Fortuna Sittard (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Live verslag van PSV - Fortuna Sittard in de KNVB-beker. De voorbeschouwing start na de nabeschouwing op FC Twente - Feyenoord, de wedstrijd die om 18.00 uur begint. PSV is sinds afgelopen weekend de nieuwe koploper in de eredivisie. Fortuna staat op plek zestien en strijdt juist tegen degradatie. Op 7 november speelden Fortuna en PSV in Sittard tegen elkaar voor de competitie. De wedstrijd eindigde in 1-4.


Lang Leve de Liefde-special: Marc-Marie blikt terug

SBS 6
21:30 uur

In een speciale aflevering van het datingprogramma Lang Leve de Liefde blikt Marc-Marie Huijbregts, met opvallende hoofdpersonen uit het programma, terug op twee jaar Lang Leve de Liefde en alle hoogte- en dieptepunten uit 479 dates. In de appartementen van Lang Leve de Liefde ontvangt hij liefdeskoppels die elkaar in het programma vonden, en een aantal singles bij wie het niet is gelukt.


Special: Niet Zonder Ons

NPO 1
21:35 uur

Vanavond is er een speciale uitzending van Niet Zonder Ons, over mensen met een hersenaandoening die thuis kwamen te zitten, maar dolgraag weer wilden werken. Martine van Os gaat terug naar Arie, Peter en Hans, drie mannen die Nederland in het begin van 2020 door hun kwetsbaarheid en humor lieten voelen hoe het kan zijn om alzheimer te hebben. Martine zoekt hen op om te zien hoe ze, ondanks hun ziekte, samen met hun partner naar lichtpuntjes proberen te zoeken.


Andere Tijden: Oranjes op de ski

NPO 2
22:20 uur

Andere Tijden blikt deze week terug op de skivakanties van de koninklijke familie in Lech en hoe dat skigebied daardoor veranderde. Koningin Wilhelmina wandelde er in de sneeuw. Juliana skiede er, al haar kinderen stonden er ook op de ski's, net als haar kleinkinderen en achterkleinkinderen. In hun kielzog kwamen de 'gewone' mensen. In steeds groteren getale trokken Nederlandse toeristen naar de Alpen om zich de berg op te laten slepen en er dan weer af te glijden.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Lang leve de liefde-special, finale Het Perfecte Plaatje en WK Darts of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV