Romy Monteiro en Marcel Veenendaal begeleiden BN'ers in It Takes 2

Romy Monteiro en Marcel Veenendaal begeleiden BN'ers in It Takes 2
Vervangers voor Glennis Grace en Waylon

Nieuws

Het nieuwe seizoen van de zangwedstrijd It Takes 2 krijgt twee nieuwe professionele zangers, die samen met BN'ers zullen deelnemen. Romy Monteiro neemt de plaats in van Glennis Grace en Marcel Veenendaal, zanger van DI-RECT, vervangt Waylon.

Trijntje Oosterhuis is de enige professional die in het programma blijft. In It Takes 2 zullen bekende Nederlanders in eerste instantie alleen optreden. De drie professionals kiezen op basis van de stem met wie ze samen willen zingen, ze weten dan nog niet wie er meedoen. Na de audities worden negen duo's gevormd bestaande uit negen BN'ers en drie proffesionals.

Gordon en Jamai presenteren It Takes 2

Vanaf de tweede aflevering zingen Romy, Marcel en Trijntje in duo's met de deelnemende BN'ers. Wekelijks valt er een bekende Nederlander af. In de jury zitten radio-dj Gerard Ekdom, zangeres en presentatrice Angela Groothuizen en het nieuwe jurylid, rapper Ronnie Flex.

Gordon en Jamai presenteren de zangwedstrijd met bekende Nederlanders en professionele zangers. Welke BN'ers meedoen aan het programma, is nog niet bekend. Zodra dat bekend is, lees je dat op Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van It Takes 2 is vanaf zaterdag 24 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Tags: muziek, bekende nederlanders, angela groothuizen, jury, presentatrice, radio, zangeres, bn'ers, bekende nederlander, waylon, gordon, gerard ekdom, professional, rapper, jamai, rtl, Trijntje Oosterhuis, zanger, glennis grace, marcel veenendaal, rtl 4, ronnie flex, zangcompetitie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »