Recensie: Spider-Man: No Way Home is grootste én persoonlijkste MCU-Spidey film ooit

Recensie: Spider-Man: No Way Home is grootste én persoonlijkste MCU-Spidey film ooit
Met Tom Holland in zijn derde Spider-Man film

Film :

Vanaf donderdag 16 december draait de nieuwe film Spider-Man: No Way Home in de Nederlandse bioscopen. Het laatste van huidige drie Spider-Man avonturen in de MCU: is het de droomfilm die alle fans voor ogen hebben? Lees hier de filmrecensie van Spider-Man: No Way Home.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Masker
Voor de eerste keer in de filmgeschiedenis valt het masker af van Spider-Man, de vriendelijke en enthousiaste 'superhero next door'. Het wordt steeds moeilijker om zijn normale leven te scheiden van zijn werk als superheld, en als hij de hulp inroept van Doctor Strange wordt het allemaal nóg gevaarlijker....

Bron: Sony Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het einde van een trilogie die natuurlijk flink wat voeten in de aarde had vanwege alle controverse rond de deal tussen Sony en Disney. Al met al krijgen de makers van deze film het voor elkaar om er een emotioneel eind aan te breien. Het is verreweg Tom Holland's meest persoonlijke verhaal tot nu toe, wat je in het verhaal weet te houden en de verschillende karakters aan elkaar weet te binden. In tegenstelling tot de andere Spidey-films met (té) veel schurken (Spider-Man 3 en The Amazing Spider-Man 2) weet deze film wel iedere schurk een eigen verhaallijn te geven. Oké, de special effects zijn misschien niet helemaal consequent, maar dat kunnen we deze film vergeven. 4 sterren.

Cast
Naast Tom Holland (Chaos Walking) en Zendaya (Dune) spelen ook Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog), Marisa Tomei (The King of Staten Island) en J.K. Simmons (Palm Springs) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jon Watts (Spider-Man: Far From Home).

Vanaf 16 december 2021 is Spider-Man: No Way Home te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 148 minuten. IMDb-score: 9,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Spider-Man: No Way Home is grootste én persoonlijkste MCU-Spidey film ooit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV