Recensie: Ron's Gone Wrong is vermakelijk avontuur met aandoenlijke karakters

Recensie: Ron's Gone Wrong is vermakelijk avontuur met aandoenlijke karakters
Met stemmen van Jack Dylan Grazer en Olivia Colman

Film :

Vanaf 15 december staat de film Ron's Gone Wrong op Disney Plus. Een hartverwarmend avontuur met humor om te lachen en een groot hart. Lees hier de recensie van Ron's Gone Wrong.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Robotmaatje
In een bijzondere wereld waar wandelende, pratende, digitaal verbonden bots de beste vrienden van kinderen zijn geworden, vertelt Ron's Gone Wrong het verhaal van een 11-jarige jongen die vindt dat zijn robotmaatje niet helemaal werkt. De robottrucjes leren zal voor de nodige lach en een traantje zorgen.

Bron: 20th Century Studios

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De boodschap van deze film is even actueel als prachtig: pas op met social media, want het werkt extreem verslavend. Er had wel een stukje meer mee gedaan worden, want het wordtd allemaal een beetje ondergesneeuwd door het "hartverwarmende" element dat continue de overhand heeft. De humor is echt om te lachen en mag er ook echt zijn, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. De stemacteurs doen hun best, maar de dialogen zijn niet bijster origineel: er is bijvoorbeeld te goed gekeken naar bijvoorbeeld Big Hero 6 om het te laten werken. 3 sterren.

Cast
Naast Zach Galifianakis (Birdman) en Jack Dylan Grazer (Luca) spreken ook Olivia Colman (The Lost Daughter), Ed Helms (The Hangover) en Rob Delaney (Home Sweet Home Alone) stemmen in deze film in. Deze productie is geregisseerd door Sarah Smith (Arthur Christmas).

Vanaf 15 december 2021 is Ron's Gone Wrong te kijken op Disney+. Genre: Animatie, Avontuur. Tijdsduur: 106 minuten. IMDb-score: 7,1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Ron's Gone Wrong is vermakelijk avontuur met aandoenlijke karakters of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV