Woensdag in Beau: Gerard Spong en Saskia Belleman over veroordeling Thierry Baudet

Woensdag in Beau: Gerard Spong en Saskia Belleman over veroordeling Thierry Baudet
De gasten van Beau van woensdag 15 december

Kijktip :

We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 15 december.

De gasten bij Beau van woensdag 15 december

  • Thierry Baudet moet van de rechter vier berichten op social media verwijderen waarin hij een vergelijking maakt tussen joden en ongevaccineerden. Zijn advocaat Gerard Spong en rechtbankjournalist Saskia Belleman bespreken de uitspraak.
  • De schok was gisteren groot toen een 22-jarige vrouw aangifte deed van onzedelijke betastingen door Marco Borsato. Naar aanleiding van die aangifte hebben zich nog twee mensen gemeld. Advocaten Richard Korver
    en Clarice Stenger praten je bij.
  • Na negen maanden van wonden likken, moeilijke debatten en stroeve samenwerkingen is er nu eindelijk een coalitieakkoord. Beau bespreekt het met Floor Bremer en Wouter de Winther.
  • Niemand minder dan Frank Lammers en Ricky Koole hebben een kerstsingle uitgebracht: My Own Damn Christmas Tree. Wat is volgens hun het geheim van een kersthit? Frank en Ricky vertellen het én spelen hun single vanavond bij.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV