Tommie Christiaan is Pieter Konijn in nieuwe film

Tommie Christiaan is Pieter Konijn in nieuwe film
Ook OG3NE en Jan Versteegh spreken stemmen in

Nieuws

Musicalster Tommie Christiaan (The Passion) spreekt de stem in van Pieter Konijn in een nieuwe kinderfilm over de avonturen van het gelijknamige konijn. Ook de meiden van OG3NE en presentator Jan Versteegh spreken stemmen in.

Dat maakt Universal Pictures bekend. Verder zijn er ook nog stemrollen voor komiek RouƩ Verveer en zangeres Do.

Peter Rabbit.

De Amerikaanse versie is al uit. Daar is talkshowpresentator James Corden Peter Rabbit. Verder spreken Margot Robbie (I, Tonya), Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) en Rose Byrne (Bridesmaids) personages in.

In de film strijden Pieter Konijn en boerderij-eigenaar Verhoef om een moestuin en proberen ze allebei buurvrouw Bea te veroveren. De konijnen in de film zijn computercreaties, de rest is 'live-action'.

Pieter Konijn draait vanaf 23 maart in de bioscoop. Tommie Christiaan is ook nog te zien als Jezus in The Passion. EO zendt de registratie op 29 maart live uit om 20.30 uur op NPO 1.

Tags: the passion, og3ne, jan versteegh, roue verveer, tommie christiaan, do, margot robbie, rose byrne, domhnall gleeson, bridesmaids, i tonya, pieter konijn, peter rabbit, star wars the last jedi

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »